0

Anti ageing cream developed by NASA scientists uses rare diamond particles from outer spaceDit ga je misschien niet zo 1,2,3 geloven maar er bestaat dus een crème op de markt waar je $1,095 voor moet neerleggen. De crème zou niet zomaar een crème zijn maar er zitten échte zwarte diamanten in verwerkt. Als je dus dacht dat het niet gekker en luxer kan, dat kan het dus wel!

Het lijkt erop alsof verschillende onderzoekers de huidverzorgingindustrie naar een hoger niveau willen tillen. Dr. Yannis Alexandrides is daar één van. Van oorsprong is hij plastisch chirurg en gaf altijd crèmes mee aan zijn patiënten maar hij was daar nooit echt tevreden mee. Tot hij op een dag benaderd werd door wetenschappers die gewerkt hadden in het Sovjet Space Program. Zij vroegen of hij een van zijn producten wilden testen omdat als je namelijk een tripje naar een andere planeet maakt de side-effects niet zo geweldig zijn: je huid wordt namelijk eerder ouder. De wetenschappers wilden daarom een goede anti-huidverouderingscrème.

Hierna werd het beautymerk 111 Skin geboren. Het bestaat nu al zo’n twee jaar en is niet meer weg te denken uit dure warenhuizen zoals bijvoorbeeld Harrods. 111 Skin brengt nu de crème de la creams uit: de $1,095 Celestial Black Diamond Cream. De crème bevat zwarte diamanten. Deze zijn echt extreem zeldzaam en kunnen alleen gevonden worden in Brazillië en centraal Afrika. Zo zouden deze zwarte diamanten lang lang geleden door een meteoriet ontstaan zijn. Dit geeft bijna een buitenaardse twist aan het verhaal vind je niet?

Maar wat kunnen we dan in hemelsnaam verwachten van zwarte diamanten in een crème? Het antwoord ligt hem volgens Dr. Yannis Alexandrides in de manier hoe een zwarte diamant andere ingrediënten helpt om beter opgenomen te worden door de huid. Dit is een van de moeilijke aspecten in huidverzorging omdat de huid zo geprogrammeerd is om stoffen uit te laten. Onderzoek zou al aangetoond hebben dat deze crème écht rimpels vermindert. Een potje gaat tot 3 à 4 maanden mee maar dus wel voor de prijs van $1,095.

Vind jij een rimpelvrije huid 1000 dollar per 3-4 maanden waard?

View Results

  • Anti ageing cream developed by NASA scientists uses rare diamond particles from outer space

www.111skin.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties