0

ILFN Bingo prijzen zijn bekendPssst! Heb jij het al gehoord? I Love Fashion News organiseert op 27 september voor het eerst in de geschiedenis van ILFN een super fashionable bingo en jij kunt daarbij zijn! Op deze avond maak jij kans op geweldige prijzen.

Nu mogen wij alweer een nieuwe prijs verklappen. Gister onthulden we al dat er ook een tandenbleek- en beautybehandeling te winnen valt, maar dat is nog niet alles!

Ben jij er 27 september bij in de Koepelkerk in Amsterdam? Dan kan het zomaar gebeuren dat jij na het roepen van BINGO te trotse winnares bent van een paar Isabel Marant schoenen ter waarde van €399,-! De Isabel Marant schoenen worden aangeboden door de prachtige schoenenwinkel Mayke in Oisterwijk en zijn zeker een deelname aan de ILGN bingo waard.

De prijzentafel staat bomvol fashion en beauty prijzen. Bang dat je niets wint? No worries, iedereen krijgt een leuke goodiebag dus je gaat niet met lege handen naar huis!

Heb jij zin in een fashionable night out met vriendinnen? Kom dan op 27 september naar de ILFN Bingo in de koepelkerk in Amsterdam. Kaarten bestel je hier!

ILFN Bingo prijzen zijn bekend

Klik hier om eenvoudig al jouw vriendinnen uit te nodigen.

We hope to see you then!

Love,

ILFN team

www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties