0

ILFN Bingo prijzen zijn bekendPssst! Heb jij het al gehoord? I Love Fashion News organiseert op 27 september voor het eerst in de geschiedenis van ILFN een super fashionable bingo en jij kunt daarbij zijn! Op deze avond maak jij kans op geweldige prijzen.

Nu mogen wij alweer een nieuwe prijs verklappen. Gister onthulden we al dat er een, nog geheim maar, geweldig item van FAB te winnen valt en vandaag mogen wij alweer een super prijs onthullen!

Ben jij er 27 september bij in de Koepelkerk in Amsterdam? Dan maak jij ook kans op een tandenbleek behandeling t.w.v. € 395,- van Wit! En, als dat nog niet genoeg was, valt er ook een beauty behandeling t.w.v. € 300,- te winnen!

De prijzentafel staat bomvol fashion en beauty prijzen. Bang dat je niets wint? No worries, iedereen krijgt een leuke goodiebag dus je gaat niet met lege handen naar huis!

Heb jij zin in een fashionable night out met vriendinnen? Kom dan op 27 september naar de ILFN Bingo in de koepelkerk in Amsterdam. Kaarten bestel je hier!

ILFN Bingo prijzen zijn bekend

Klik hier om eenvoudig al jouw vriendinnen uit te nodigen.

We hope to see you then!

Love,

ILFN team

www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties