0

ILFN Bingo prijzen zijn bekendPssst! Heb jij het al gehoord? I Love Fashion News organiseert op 27 september voor het eerst in de geschiedenis van ILFN een super fashionable bingo en jij kunt daarbij zijn! Op deze avond maak jij kans op geweldige prijzen.

Nu mogen wij alweer een nieuwe prijs verklappen. Gister onthulden we al dat er niet alleen geweldige items van ModeMusthaves.com te winnen zijn, maar ook maak jij kans op een fashionable dagje winkelen met Lonneke Nooteboom van Style My Day!

Ben jij er 27 september bij in de Koepelkerk in Amsterdam? Dan maak jij ook kans op een super item van FAB.! Wat het precies is, dat blijft natuurlijk nog eventjes geheim. Wel kunnen wij alvast onthullen dat het niet om een lullig prijsje gaat. De items hebben namelijk een waarde van €507,-!

De prijzentafel staat bomvol fashion en beauty prijzen. Bang dat je niets wint? No worries, iedereen krijgt een leuke goodiebag dus je gaat niet met lege handen naar huis!

Heb jij zin in een fashionable night out met vriendinnen? Kom dan op 27 september naar de ILFN Bingo in de koepelkerk in Amsterdam. Kaarten bestel je hier!

ILFN Bingo prijzen zijn bekend

Klik hier om eenvoudig al jouw vriendinnen uit te nodigen.

We hope to see you then!

Love,

ILFN team

www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties