0

ILFN Bingo prijzen zijn bekendPssst! Heb jij het al gehoord? I Love Fashion News organiseert op 27 september voor het eerst in de geschiedenis van ILFN een super fashionable bingo en jij kunt daarbij zijn! Op deze avond maak jij kans op geweldige prijzen.

Nu mogen wij alweer een nieuwe prijs verklappen. Gister onthulden we al dat er een prijs van Josh V uit de allernieuwste THE JETSET COLLECTION te winnen valt, maar nu komen we weer met een droomprijs!

Ben jij er 27 september bij in de Koepelkerk in Amsterdam? Dan maak jij kans op een fashionable dagje winkelen met personal shopper Lonneke Nooteboom van Style My Day! Fun fact: Lonneke is ook de personal shopper van onze eigen Annic van I Love Fashion News. Hoe tof is dat? Je krijgt één op één stijl advies, zodat jij precies weet hoe jij dit najaar stylish voor de dag kan komen!

De prijzentafel staat bomvol fashion en beauty prijzen. Bang dat je niets wint? No worries, iedereen krijgt een leuke goodiebag dus je gaat niet met lege handen naar huis!

Heb jij zin in een fashionable night out met vriendinnen? Kom dan op 27 september naar de ILFN Bingo in de koepelkerk in Amsterdam. Kaarten bestel je hier!

ILFN Bingo prijzen zijn bekend

Klik hier om eenvoudig al jouw vriendinnen uit te nodigen.

We hope to see you then!

Love,

ILFN team

www.ilfnshop.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties