0

Gisteren konden jullie de prachtige lingerie van Madame SuperTrash al bij ons aanschouwen. Maar Olcay wil het niet bij ondergoed alleen houden en komt dit voorjaar met een leuke aanvulling op Madame SuperTrash!

En dat is natuurlijk badkleding! Bikini’s, kaftan’s om te dragen naar de beach club en sexy badpakjes. De collectie is net als het ondergoed geinspireerd op jaren ’40 en ’50. Madame SuperTrash Swimwear komt met twee lijnen: Riviera Goddess en Exotic Dreamer.

Bij Riviera Goddess moet je denken aan Brigitte Bardot die een bezoekje brengt aan Saint-Tropez. Bandeau bikini’s, kaftans, maxi-jurken, halternek topjes en losvallende broeken. Er wordt doorzichtig kant voor gebruikt in combinatie met tankleurige details. Dit is de lijn voor de echte luxepoesen.

Je kunt het beste voor Exotic Dreamer gaan als je naar een, jawel, tropische bestemming gaat. Bloemenprints, regenboogstrepen en een kleurepalet van paars, aqua, rood en geel geven een exotisch gevoel. Zo is er een een bikini met rode ruffles en een badpak met een paradijselijke print.

We kunnen niet wachten tot de collectie te koop is! Vanaf 12 december kun je het bestellen bij SuperTrash.com.

Het eerste beeld van de badkleding van Madame SuperTrash

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties