0

ILFN Bingo prijzen zijn bekendPssst! Heb jij het al gehoord? I Love Fashion News organiseert op 27 september voor het eerst in de geschiedenis van ILFN een super fashionable bingo en jij kunt daarbij zijn! Op deze avond maak jij kans op geweldige prijzen.

Nu mochten wij al een aantal top prijzen verklappen. Zo onthulden we eerder dat er onder andere een weekendje te winnen valt naar de meest romantische stad ter wereld: Parijs! Én zo kun je misschien de bingo verlaten met een paar felbegeerde Louboutins aan je voetjes!

Maar, nu hebben wij nog een super prijs die wij kunnen onthullen! Wat het precies is houden we nog even geheim. Wel kunnen we vertellen dat het om een geweldig mooi item gaat uit THE JETSET COLLECTION van Josh V komt en een waarde heeft van € 467,-!

De prijzentafel staat bomvol fashion en beauty prijzen. Bang dat je niets wint? No worries, iedereen krijgt een leuke goodiebag dus je gaat niet met lege handen naar huis!

Heb jij zin in een fashionable night out met vriendinnen? Kom dan op 27 september naar de ILFN Bingo in de koepelkerk in Amsterdam. Kaarten bestel je hier!

ILFN Bingo prijzen zijn bekend

Klik hier om eenvoudig al jouw vriendinnen uit te nodigen.

We hope to see you then!

Love,

ILFN team

www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties