0

NEW-MM6-NB2Het moge duidelijk zijn dat ModeMusthaves.com één van onze favoriete webshops is. Al een aantal jaar kun je er terecht voor de leukste musthaves en dat allemaal in een mooie online shop. Maar, het was tijd voor vernieuwing en daar hebben de ModeMusthaves meisjes in het diepste geheim aan gewerkt

(advertorial)

ModeMusthaves.com gaat namelijk knallend het jaar uit met een compleet vernieuwde website én een nieuw logo! De site krijgt niet alleen een heel nieuw uiterlijk met fijne grote beelden (yes!), leuke quotes en meer foto’s van achter de schermen maar je kunt nu óók de musthaves gemakkelijk aan je wishlist toevoegen door in te loggen en op het hartje te klikken bij de producten.

Daarnaast wordt de nieuwe site uitgebreid met styling adviezen van bekende bloggers en it-girls, BN’ers en stylisten als Bastiaan van Schaik. Ook is een grote wens van de ModeMusthaves fans vervuld: er wordt duidelijk aangegeven welke items weer op voorraad zullen komen! Mega handig dus!

Een grote verandering op technisch gebied is dat de website responsive is. Dat houdt in dat het beeld zich op elk apparaat aanpast: van tablet tot iPhone. Op deze manier blijf je continu het volledige scherm zien en heb je geen gepiel met inzoomen en met je vingers drie knoppen tegelijk in drukken.

Het nieuwe design werd vanmorgen vroeg gelanceerd en om dit te vieren kun je ook de hele dag je bestelling laten GRATIS laten bezorgen met de code FREESHIPPING! Komt dat zien dus: klik hier om de nieuwe website van ModeMusthaves.com te bewonderen!

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties