0

SCHEDULE Kaarten voor Amsterdam Fashion Week dit keer te koopTwee keer per jaar staat Amsterdam een paar dagen in het teken van mode en van 23 tot en met 27 januari 2014 is het weer zover; opkomende designers en nog onbekende labels hun A/W ‘14 zullen hun collecties aan internationale modeprofessionals en het modepubliek showen.

Bijzonder is dat dit keer iedereen aanwezig kan zijn; als je geen uitnodiging ontvangt kun je voor de shows hier namelijk een kaartje kopen! Mattijs, Maison the Faux en Aziz Bekkaoui zullen de modeweek openen op donderdagavond 23 januari.

Wat er verder op het programma staat? Gevestigde namen als Francisco van Benthum, Spijkers & Spijkers, Ilja Visser, Jan Boelo en Dennis Diem, opkomende designers als MaryMe JimmyPaul, Winde Rienstra en Dorhout Mees, maar ook nog onbekende labels als Atelier MariaLux, David Laport, Jef Montes en Ratna Ho.

Bovendien wordt het modepubliek ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam tien dagen lang bediend met tien publieksevenementen op tien culturele locaties in Amsterdam. Dit ‘Downtown’ programma begint al op 18 januari.

Bekijk hieronder het schema van Amsterdam Fashion Week!

Klik op de foto om 'm groter te bekijken

Klik op de foto om ‘m groter te bekijken

www.fashionweek.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties