0

flyer_front_ilovefashionnewsVind jij het ook heerlijk om de hele zondag rond te struinen op zoek naar leuke boetiekjes of kleine marktjes met vintage kleding? Dan hebben wij voor volgend weekend een hele fijne fashion tip voor je!

Wil jij er altijd uniek bijlopen en is mix & match jou op het modelijf geschreven? Dan is deze sample sale echt iets voor jou. Zaterdag 28 september organiseert Vintage Rebel in Rotterdam een grote sale met alleen maar vintage items, zowel voor vrouwen als voor mannen. Vanaf 13:00 is het vintage shopwalhalla met kleding en accessoires geopend en kun je de rekken uitpluizen op zoek naar jouw perfect najaars musthave voor een fijn prijsje. Je betaalt per kilo namelijk maar 15 euro! Dat is nog eens budget shoppen.

De sample sale eindigt om twaalf uur ‘s nachts, maar niet getreurd. Voor de echte diehard fashionista’s is er na de sale nog een vintage festival! Dans tot in de late uurtjes op de muziek van DJ’s uit eigen Rotterdamse bodem.

De entree van de sample sale is gratis dus je betaalt alleen voor de kleding en accessoires die je koopt. Je kunt zowel cash als met je pinpas betalen, maar grote tassen kun je beter thuis laten. Neem wel gezellig je vriend of vriendinnen mee voor een fashionable middagje.

Zin om daarna nog een dansje te wagen? Het festival is gratis tot 22:00, daarna betaal je 5 euro aan de deur of koop vooraf een kaartje en betaal maar 4 euro. En er is nog een hele goede reden om vooraf een kaartje te kopen; kom je na 22:00 naar de sale en heb je een festival ticket? Dan krijg je nog eens € 2,50 korting per kilo. Je betaalt dan dus maar € 12,50 voor een kilo vintage items in plaats van 15 euro!

Het adres van de sale is Boomgaardsstraat 71 in Rotterdam. Parkeren is vanaf 23:00 gratis, daarvoor betaald.

Bekijk de flyer hieronder!

flyer_front_ilovefashionnews

www.thevintagerebel.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties