0

paul warmer sample sale 150Geen outfit is helemaal af zonder de finishing touch en een paar mooie schoenen of it-bag zijn dan ook een must. Het liefst kiezen we voor luxe designeritems, maar onze portemonnee laat dat niet altijd toe.

Wil jij toch een designer tas over je schouder hebben hangen of met een paar Saint Laurent schoenen over straat lopen zonder dat je het geld kwijt bent van een hele maand huur? Dan is het weekend van 23 en 24 november dé perfecte kans om jouw slag te slaan.

Paul Warmer houdt dan namelijk een grote sample sale voor schoenen en accessoires met merken als Gucci, Kenzo, Dsquared2, Sergio Rossi, Chloé, Marc Jacobs, Saint Laurent en natuurlijk hun eigen merk… Do we need to say more?

Bij het horen van deze desginermerken gaat je modehartje vast al sneller kloppen, maar we hebben nog meer goed nieuws. De kortingen van de sale lopen namelijk op tot maar liefst 70 procent! De sample sale begint op zaterdag om 10:00 en op zondag om 12:00 en duurt op beide dagen tot 17:00.

Er worden zowel dames als heren items verkocht, dus neem je vriend of vriendinnen gezellig mee en maak ook alvast maar wat ruimte vrij in je kast. Die zal na dit weekend vast een stuk voller worden… Er zijn trouwens ook kinderschoenen verkrijgbaar van Mets!

Bekijk het adres en overige informatie op de flyer hieronder!

Schermafbeelding 2013-11-19 om 14.46.53

www.paulwarmer.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties