0

Sample sales; het is de manier om buiten de gewone sale om items een stuk goedkoper aan te schaffen. Wij zijn er dol op, zeker als het om merkkleding gaat. En er komt weer een hele fijne aan!

Wat denk je van merken als Cheap Monday, SuperTrash, Motel Rocks, Yarn Unit, Lipsy Londen, House of Dereon van Béyonce, Ready to Fish van Ilja Visser en Minimum? Zaterdag 24 en zondag 25 november kun je deze kopen bij de Shop Up Fashion Sale in Amsterdam met een korting van maar liefst 50 tot 80 procent! Er worden samples verkocht maar er is ook ‘stock’ voorraad.

Tijdens de sample sale is er ook een speciaal gedeelte met Just Another Yardsale. Dit is speciaal voor vintageliefhebbers want je kunt mooie tweedehands kleding scoren voor een fijn prijsje! Op zaterdag 24 november kun je van 10 tot 19 uur shoppen op en zondag 25 oktober van 10 tot 18 uur in de Posthoornkerk in Amsterdam.

Op vrijdag 23 november is er trouwens een Grand Marnier VIP avond vanaf 17:00 uur met gratis drankjes, een dj en de eerste keuze aan alle items! Kaarten hiervoor zijn € 10,-, maar als je mail naar dit adres, dan kun je 2 van de 40 kaarten winnen. Vermeld wel even dat je via ILFN komt.

Bekijk alle details op de flyer hieronder!

www.shopup.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties