0

SAMPLE SALESoms zijn er sample sales waar je gewoonweg bij moet zijn. Deze van Vlieger & Vandam is er zo eentje, dus maak je agenda voor komende vrijdag en zaterdag maar alvast vrij. Zeker wanneer je bekend bent met de leren tassen van het Nederlandse designers duo.

Gaat er eventjes geen belletje rinkelen? Vlieger & Vandam zijn beroemd vanwege hun leren tassen met reliëfs van pistolen, handboeien en messen in het leer, zoals de Guardian Angel. Deze gevaarlijk coole tassen shop je nu met korting tot 60%! Tijdens de sale zijn er samples van afgelopen collecties te vinden, voor zowel mannen als vrouwen. Je vriend neem je op Valentijnsdag dus gewoon mee. Ook zijn er exclusieve tassen en accessoires te vinden die nooit eerder op de markt zijn verschenen.

Zo kun jij dus na deze sale in het bezit zijn van een super exclusieve Vlieger & Vandam tas die niemand anders heeft. Zelfs onze favoriete Bad Gal Rihanna, die regelmatig met de tassen wordt gespot, heeft deze niet.

Dan nog even wat huishoudelijke informatie. Parkeren is mogelijk, maar is niet gratis en je kunt zowel met cash als met je pinpas bij de sample sale terecht. Wil je erbij zijn? Bekijk dan de flyer hieronder voor alle informatie en de locatie.

Schermafbeelding 2014-02-10 om 10.06.28

about

www.vliegervandam.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties