0

SAMPLE SALE Items van MyBrand met korting tot 70Als we ergens dol op zijn, dan zijn het sample sales wel! Het is de perfecte plek om items van een mooi merk te bemachtigen voor een prijs waar je portemonnee niet stuiptrekkingen krijgt. En er staat weer een leuke op de agenda hoor!

Het Amsterdamse modemerk My Brand organiseert een winter sample sale! Tijdens deze sale zijn de items afgeprijsd tot wel 70 procent (!). Even een rekensommetje; als een item normaal 100 euro kost, dan is deze nog maar 30 euro en dit betekent dat je meer dan drie items voor de prijs van één kunt halen!

Dus heeft jouw garderobe aanvulling nodig of ben je nog op zoek naar hippe cadeaus voor de feestdagen? Dan weet je wat je te doen staat! Van eye-catching T-shirts, sweaters, jurkjes tot tassen en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils op vrijdag 22 (17:00 – 22:00), zaterdag 23 (10:00 – 18:00) en zondag 24 (11:00 – 17:00) november.

Even praktische info. De sample sale vindt plaats bij het Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp. De entree is gratis maar dames mogen geen grote handtassen mee naar binnen nemen.

Bekijk de flyer van de sample sale hieronder!

Klik op de flyer om 'm groter te bekijken.

Klik op de flyer om ‘m groter te bekijken.

www.shopmybrand.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties