0

SAMPLE SALEGaat je vrijdagmiddagborrel niet door en heb je eigenlijk ook voor het weekend nog niks gepland staan? Dan hebben wij weer een leuke sample sale voor je in petto.

Pastry en Circle of Trust hebben hun fashion fingers weer ineen geslagen en hebben een heerlijke sample sale op het menu staan, waar jij bij kunt zijn! Ladies, kids en mannen kunnen terecht bij deze sale. Vrijdag avond 24 mei kun je al van 17.00 tot 21.00 terecht en zaterdag 25 mei is de sale geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. De uitnodiging is niet persoongebonden, dus maak er lekker een dagje of avondje van met vriendinnen. Naast sample sizes zijn er voor kids ook maat 92 t/m 176 en gaan de maten voor vrouwen van xs t/m xl voor tops en voor bottoms maat 24 t/m 34. Ook de mannen worden niet vergeten zij kunnen hun hart ophalen aan de merken Luke 1977 en Subspecies.

Dan nog even een aantal huishoudelijke mededelingen. Toegang is gratis, net als het parkeren! Laat grote tassen thuis, want deze zijn niet toegestaan. Daarnaast kun je zowel pinnen als contant betalen.

Bekijk de flyer hieronder.

sample sale 24_25 mei

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties