0

Vintage sample saleGaat jouw modehartje ook sneller kloppen van vintage kleding en ben je altijd en overal op zoek naar die prachtige unieke vintage pareltjes? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt weer een fijne Vintage Per Kilo sale aan die je echt niet mag missen.

Op 25 en 26 januari zijn de Schram Studio’s in Amsterdam Noord dé place to be voor elke vintage lover, want daar vind je allerlei stijlen kleding, schoenen, tassen en accessoires uit de jaren veertig tot en met tachtig voor wel heel fijne prijsjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van prijzen als acht, tien, twaalf of vijftien euro per kilo!

Wil jij de twee studio’s bomvol vintage items voor mannen en vrouwen ook niet missen? Je bent beide dagen welkom van 10:00 tot 18:00 en de entree is helemaal gratis. Neem gezellig je vriend of al je vriendinnen mee voor een dagje shoppen, maar een grote jas of tas kun je beter thuislaten of voor één euro in de garderobe afleveren. Je kunt zowel met cash als met pin betalen en parkeren is gratis.

Bekijk alle informatie nog even op een rijtje op de flyer hieronder.

Schermafbeelding 2014-01-14 om 16.46.59

www.vintageperkilo.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties