0

SAMPLE SALE Betaal slechts 15 voor een kilo vintage itemsBen jij zo iemand die er het liefst zo uniek mogelijk bijloopt en hele dagen kleine markten en boetiekjes afspeurt naar vintage kleding? Dan hebben wij de gouden tip voor je!

Op zondag 1 september wordt er namelijk een grote sale georganiseerd, bestaande uit allemaal vintage items. Zowel voor vrouwen als mannen is het een walhalla, want de ruimte in Rotterdam is volledig gevuld met kleding en schoenen voor hem én haar.

De hele dag kun je vullen met de rekken uitpluizen naar de perfecte items, want klokslag 10.00 uur worden de deuren naar het vintage paradijs al geopend en om 18.00 uur is het pas tijd om weer te gaan.

De entree is gratis; je hoeft dus alleen geld neer te tellen voor de kleding en schoenen die je aanschaft. Slechts vijftien euro per kilo betaal je! Zowel cash money als je pinpas worden geaccepteerd. Grote tassen en je jas kun je alleen beter thuis of in de auto laten; die mogen niet op worden meegenomen het winkelterrein op.

Bekijk hieronder de flyer voor aanvullende informatie!

sample sale vintage per kilo rotterdamwww.vintageperkilo.com

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties