0

grand marche pinc saleJe bent vast wel bekend met PINC Sale. Deze sample sale organisatie houdt regelmatig sales met de meest hebberigmakende merken zoals SuperTrash, Josh V., Aaiko, Fab., American Vintage en meer mooie namen.

Maar wat nou als je elke dag voor een fijn prijsje wilt winkelen? PINC Sale heeft daar iets voor bedacht! Na Den Haag kun je nu ook in Breda in shopping centre De Barones de bovenstaande merken bij hun nieuwe concept genaamd Grand Marché, feitelijk een sample sale store, met korting shoppen van minstens 40 procent!

En dan hebben we het niet over collecties van drie seizoenen geleden maar items van nu! Hoe dat kan? Grand Marché koopt samples van de merken op; dit zijn de items die zij gebruiken voor modeshoots, uitlenen aan bladen en gebruiken voor beurzen. Vaak gaat het om kleinere maten, maar niet altijd!

Bij Grand Marché vind je dus de nieuwste dameskleding, schoenen, accessoires en sieraden; altijd van bekende merken. Soms komt er een coole kidscollectie voorbij en er worden ook woonaccessoires verkocht.

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 december vindt de opening vierdaagse plaats. Iedereen die dan komt shoppen bij Grand Marché, krijgt direct 10 euro kassakorting bij een minimale besteding van 40 euro! Gebruik hiervoor de onderstaande kortingsvoucher.

Happy shopping!

De kortingsvoucher voor Grand Marché!

De kortingsvoucher voor Grand Marché! Klik op de foto om ‘m groter te bekijken.

grand marche breda

www.facebook.com/grandmarchebreda

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties