0

Opzet_-vorozijde_-VIpMaak volgende week donderdag maar alvast vrij in je agenda, want die dag wil jij écht niet naar kantoor. Er staat namelijk weer een sample sale op het programma en als echte fashionista is er natuurlijk maar één ding waar je nog gelukkiger van wordt dan shoppen; shoppen met korting!

En dat gaat 28 november zeker gebeuren! Blosh organiseert namelijk een speciale VIP sample sale met kleding en accessoires van merken als American Vintage, Wildfox en Aaiko en niet alleen jij eindigt deze dag met een big smile op je gezicht en tassen vol musthaves. Ook je portemonnee wordt vast heel blij van kortingen tot maar liefst 70 procent!

Kun je nou geen vrij krijgen van je werk? Geen nood! De sale begint om 10:00 maar gaat gewoon tot 20:00 door en vanaf 5 uur staat er zelf een lekker wijntje voor je klaar. Zo verandert jouw doodnormale donderdagavond in een shopwalhalla met de mooiste items en flinke kortingen.

Kom gerust uit kantoor door met de auto, want parkeren is gratis en voor de deur. De sale is alleen voor dames, dus laat je vriend lekker thuis en neem gezellig je vriendinnen mee… Tenzij je iemand nodig hebt om alle tassen te dragen na het shoppen natuurlijk. Handtassen mogen niet mee naar binnen en betalen kan zowel met cash als met pin.

Bekijk alle informatie waaronder het adres op de flyer hieronder!

WILDFOX FALL/WINTER 13 photographed by Steven Meiers / The Cobrasnake

bloshwww.data2.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties