0

SALE Offline bij webshops winkelen dankzij Webshop Till You DropLeuk hoor webshops, maar het is vaak toch een beetje gokken of iets zal passen of niet. Ben je niet iemand die wat dat betreft een risico wil nemen en pas je items liever zelf aan? Dan is dit de ideale oplossing voor jou!

Bij Webshop Till You Drop, dat op 12 en 13 oktober van 10-18 uur plaatsvindt in DeFabrique in Utrecht, kan je een heel weekend lang offline webshoppen! Hoe? Webshops presenteren hun allerleukste producten in een pop-up shop waardoor jij ze kan zien, voelen, passen en direct kopen! Dit betekent dus ook dat je geen verzend- of retourkosten hoeft te betalen.

Bij het evenement vindt je items op het gebied van kids, design, sieraden, schoenen, fashion, feel good en nog veel meer! Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij JWLZ Accessories, Jolla Fashion, Chantis en Beltbags. Voor originele baby- en kinderkleding en accessoires is het leuk winkelen bij KijkMijne, Peek-a-boo-tiek, TrendySpeelgoed en Alle kleuren van de Regenboog. Ook is er schitterend design te koop bij onder andere TrendyKeukenStijl en Casa Novana.

Benieuwd naar alle webshops die meedoen? Bekijk dit hier! Je kunt zowel met cash en/of pin betalen (dit is afhankelijk van de webshop) en parkeren is gratis. Handtassen mogen naar binnen.

Het adres van DeFabrique is Westkanaaldijk 7, 3542 DA in Utrecht. Kom je aan bij Station Maarssen? Dan wordt je geheel in stijl met een oude VW-bus opgehaald en naar DeFabrique gebracht!

webshop till you drop sale 1

 

webshop till you drop sale 2

www.webshoptillyoudrop.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties