0

Droom jij ‘s nachts ook van toplabels met megakorting? Dit kan zo maar realiteit worden. Binnenkort is er namelijk de Sool Fashion Stock Sale! Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur kan jij in het bezit komen van een designerlabel voor een leuk prijsje!

Er is een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires, zowel zomer als winter met tot wel 80 procent korting. Alle Sool(Sister) merken zoals By Malene Birger, True Religion, Sass & Bide, Paul & Joe Sister, Diane von Furstenberg, Sonia by Sonia Rykiel, Guess, Acne Jeans, Marc by Marc Jacobs en nog veel meer zullen aanwezig zijn met iedere dag een nieuwe aanvulling. Waar je al dit fijns kunt scoren? De sale is in Utrecht op de Annastraat 10. Je kunt zowel pinnen, met creditcard als contant betalen.

De Sool Fashion Stock Sale is op vrijdag 24 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur alleen voor degene met een Shop VIP Card. Wil je een VIP Shop Card ontvangen om als eerste te kunnen shoppen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en ontvang een VIP card voor jou en twee vriendinnen.

See you there!

www.soolsister.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties