0

RUMOUR Is de doodgeboorte de nekslag voor relatie Sabia en RafEen doodgeboorte of miskraam gaat bij niemand in de koude kleren zitten, ook bij Rafael van der Vaart en Sabia niet. De voetballer en zijn vriendin waren duidelijk verdrietig toen ze zich buiten de muren van hun stulpje in Hamburg begaven vlak na de vervelende gebeurtenis.

Door de foto’s die rond de Kerst getwitterd werden door Rafael, waarop de twee onder andere limbo dansend te zien waren, leek het alsof ze het drama achter zich hadden gelaten en het een gesloten boek was. Maar volgens het Duitse OK Magazine is niets minder waar. Volgens hen wil Sabia het liefst zo snel mogelijk Hamburg ontvluchten.

De stad doet haar denken aan de doodgeboorte, haar geschiedenis als gogo danseres en natuurlijk woont haar voormalige BFF en de ex van Rafael ook in de stad. De voetballer is op dit moment op trainingskamp in Abu Dhabi, waardoor Sabia er alleen voor staat. Volgens het blad blijkt uit onderzoek dat vier op de tien relaties sneuvelen na een doodgeboorte en ze suggereren dat het ook niet zo goed zou gaan tussen Raf en Sabia.

Lolita van der Vaart (moeder Rafael): "De limbo"

Lolita van der Vaart (moeder Rafael): “De limbo”

Lekker gesjoeld met z'n 3en bij Gasthoeve Adrichem, ons familierestaurant in Beverwijk.

Lekker gesjoeld met z’n 3en bij Gasthoeve Adrichem, ons familierestaurant in Beverwijk.

Hi everyone, the three of us wish you happy holidays and all the best for 2014!

Hi everyone, the three of us wish you happy holidays and all the best for 2014!

Sabia en Rafael vorig jaar september

Sabia en Rafael vorig jaar september

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties