0

RUMOUR Zijn model Heidi Klum en ex-man Seal weer samenHeidi Klum en Seal hernieuwden elk jaar hun geloften totdat het in 2012 plots voorbij was. De twee gingen met wat ruzies uit elkaar en het voormalige topmodel kreeg een relatie met haar bodyguard Martin Kristen. Dat werd zelfs zo serieus dat er over een huwelijk en een baby gespeculeerd werd.

Maar nu is die relatie ook voorbij en gonst het ineens van de geruchten dat de Project Catwalk presentatrice weer terug is bij ex-man Seal. Eind vorig jaar klaagde de oudste dochter van het stel Leni dat ze haar vader te weinig zag en Heidi en haar voormalige liefde gingen steeds meer tijd samen besteden.

Then in the last couple of weeks, that turned into long dinners at the house, longer stays with the kids and then sleep overs. They’re even kissing in front of the kids now. It’s very much back on“, zegt een bron die erg dicht bij Heidi en Seal staat.

Diezelfde bron vertelt dat Heidi het gevoel kreeg dat haar vriend Martin haar ten huwelijk zou vragen tijdens Valentijnsdag maar omdat haar gevoelens voor Seal nooit was waren gegaan en juist weer sterker werden, ze de relatie heeft verbroken. Haar voormalige bodyguard zou een bedrag met zes cijfers hebben gehad als ‘goedmakertje’.

Seal en Heidi Klum bij de Golden Globes nog samen eind 2011

Seal en Heidi Klum bij de Golden Globes nog samen eind 2011

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties