0

DIPTICNiet alleen Kim, Khloe en Kourtney staan in de spotlights en worden constant in de gaten gehouden door de paparazzi. Ook de jongere leden van de Kardashian familie weten de aandacht te trekken.

Gisteren zagen we zusje Kendall nog in een pikante photoshoot en nu is het de beurt aan Kylie om het nieuws te halen. Met een nieuwe liefde! Tenminste, daar lijkt het op. De geruchten molen draaide de laatste tijd al overuren, want Kylie leek het heel gezellig te hebben met Jaden Smit. Precies, de zoon van acteur Will Smith.

Hoewel de twee een eventuele relatie stellig ontkennen, doen ze er ook niet echt iets aan om de roddels stop te zetten. Het schattige koppeltje werd dinsdag weer samen gespot terwijl ze samen aan het shoppen waren voor sieraden. How cute! Volgens insiders zijn Kylie en Jaden alleen vrienden, maar het lijkt erop dat het toch wat serieuzer begint te worden tussen de lovebirds.

Jaden kon namelijk nauwelijks van zijn liefje afblijven en ook Kylie gaat vrij intiem om met haar ‘vriend’. Zo kust ze de arm van Jaden als ze na hun shoptripje in de auto zitten om nog even een drankje te drinken.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Jaden Smith

Jaden Smith

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties