0

RUMOUR Zijn Heidi Klum en lover Martin Kristen uit elkaarDat Heidi Klum en zanger Seal uit elkaar gingen kwam eigenlijk als een grote shock; ieder jaar hernieuwde de lovebirds hun geloften tot het ineens plots voorbij was. Seal zou niet vies zijn van een feestje met andere dames.

Het topmodel zocht troost bij haar bodyguard Martin Kristen en er ontstond een relatie. Maar nu, na anderhalf jaar, is het voorbij volgens het Amerikaanse magazine People. “Martin was there for her during a challenging time in her life and it was something she will always be grateful for“, onthult een goede vriend van Heidi aan het blad.

Dat hun relatie voorbij is, betekent ook dat Martin niet langer als bodyguard aan haar zijde zal staan. Maar er is geen ruzie. “Life is about timing. He was incredibly supportive and they were there for each other, but they’re moving on now. They still have a great friendship.

Toch jammer! Bekijk hieronder de laatste foto’s van het koppel samen terwijl ze hun hondje uitlaten in Santa Monica op 28 december afgelopen jaar.

heidi klum martin kristen uit elkaar 2 heidi klum martin kristen uit elkaar 1 heidi klum martin kristen uit elkaar 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties