0

terry 150Het lijkt deze week wel de week van Terry Richardson, want de modefotograaf is volop in het nieuws. Zo schreven wij eerder al over het beruchte seksuele berichtje van Terry aan model Emma Appleton en zouden Vogue en T Magazine niet meer met de fotograaf willen samenwerken in de toekomst.

Volgens de laatste berichten zou dat vunzige Facebook berichtje aan Emma niet daadwerkelijk van Richardson komen. Volgens bronnen heeft Facebook het account gevonden van waaruit het bericht is verstuurd en die was niet van Terry Richardson. Online forensisch expert Theo Yedinsky zegt dat Facebook het fake account heeft verwijderd en dat het van een random Gmail account kwam.

Een bron uit kamp Richardson vertelt: “The whole thing is defamatory and possibly illegal. Appleton’s agent was informed about the fake account, but refused to acknowledge the truth and continued to grandstand.” Emma Appleton heeft haar Twitter account inmiddels verwijderd en zegt over het hele incident: “If the account is fake, then it needs to be removed. If it is real, then he is a hideous human.” 

Het lijkt er dus op dat Terry in zijn gelijk staat, wat denken jullie?

  • terry 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties