0

Cara St. VincentCara en St. Vincent zijn misschien wel het leukste koppeltje van het moment. Beide meiden hebben een totaal eigen stijltje en trekken zich niks aan van wat andere mensen vinden. Het koppeltje zien we niet zo vaak samen verschijnen, maar een foto die St. Vincent op haar Instagram postte doet vermoeden dat het nog altijd héél goed gaat tussen de twee.

St. Vincent, wiens echte naam Annie Clark is, en Cara waren onlangs nog out and about met Cara’s collega model Suki Waterhouse. Cara en Annie postte daarvan een kiekje op hun Instagram, maar op de foto zagen we helaas alleen Cara en Suki. De chemie tussen de twee meiden hebben we dus al een tijdje niet kunnen zien, tot een nieuwere post van St. Vincent. Ze uploadde een foto van een papier met daarop “Marry me Annie Clark”. Zou dit een social media aanzoek zijn geweest van Annie naar Cara of is het een briefje dat Cara aan Annie heeft geschreven?

Tot op heden is er nog geen enkel gerucht bevestigd, dus het kan ook heel goed een grapje zijn geweest. Een mogelijkheid die er bij Cara en Annie dik in zit. Stiekem hopen wij toch dat er meer achter zit, want hoe leuk zou dat zijn!

  • Cara verloofd
    @st_vincent: "Ok..."
  • Cara suki
    @st_vincent: "Girlz. #loveyou"

www.instagram.com/st_vincent

(Beeld: www.vogue.globo.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties