0

hilary 150Het lijkt weer goed te gaan met Hilary Duff. Eerder dit jaar maakte de actrice bekend dat zij en haar man Mike Comrie uit elkaar gingen, maar de geruchten gaan dat het stel het weer erg gezellig heeft samen. Zij werden afgelopen weekend met elkaar gespot op het festival Coachella en volgens omstanders leken de twee wel weer een pasgetrouwd stel.

Na een lange pauze van haar acteerwerk, lijkt het Hilary nu weer voor de wind te gaan. De 26-jarige actrice gaat in de nieuwe Amerikaanse serie Younger spelen. De regisseur en bedenker van de serie is niemand minder dan Darren Star. Deze man is waarschijnlijk de held van vele vrouwen, want hij is het die de populaire serie Sex and The City bedacht.

Net als SATC speelt Younger zich af in New York en draait het om vier vrouwen die in deze wereldstad wonen. Hilary speelt het personage Kelsey, een jonge werkende vrouw in the big apple. De zenderbaas van de Amerikaanse zender TV Land, waar de serie zal worden uitgezonden, vertelt: ”Younger’s serialized style is different for us, yet fits our brand with its humor and relatability. These are compelling characters that our audience will root for, love and love to hate”. Hij voegt er nog aan toe: ”Everyone at TV Land is so passionate about this show and working with Darren”.

Het lijkt er dus op dat deze serie een ongelooflijk succes gaat worden, wij kunnen in iedergeval niet wachten!

  • hilary 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties