0

Grace Coddington and Grumpy CatWie de documentaire The September Issue heeft gezien, kan zich absoluut Grace Coddington herinneren. Deze roodharige dame is de creative director van de Amerikaanse Vogue en weet ondanks haar lieve karakter toch haar zegje te doen. Dat levert regelmatig botsingen op met hoofdredactrice Anna Wintour…

Grace werkt al heel lang in de modewereld, eerst als model en daarna kreeg ze verschillende functies bij Vogue in Engeland en daarna de VS. In november 2012 verscheen haar memoir genaamd Grace: een boek dat op het nachtkastje van menig fashionista belandde. Nu blijkt uit uitgelekte mails dat Sony in 2013 geinteresseerd was in het verfilmen van het levensverhaal van Grace Coddington.

I think the world of the book — from running around London and Paris in the 60′s and 70′s to helping run Vogue in NYC now and her relationship with Anna Wintour — is totally enthralling and rife with opportunities for fun cinematic moments, great characters, etc.“, aldus inmiddels creative executive van Sony Adam North in zijn mail naar Sony Pictures Entertainment Co-Chairman Amy Pascal in december 2013.

We zijn inmiddels 1,5 jaar verder en er is nog niets bekend gemaakt over een film of een eventuele televisieserie, een optie die ook in de mail besproken wordt. Toch hopen we stiekem dat het er wel van gaat komen!

(Beeld: www.instagram.com/voguemagazine)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties