0

Victorias SecretEen paar weken geleden haalde Victoria’s Secret een hele grote stunt uit: na het vertrek van een paar trouwe Angels, waaronder Doutzen, benoemden zij in één klap tien nieuwe Angels. Die nieuwe ondergoedengelen hadden allerlei verschillende etnische achtergronden en zijn dan ook een heel divers groepje.

Diversiteit op een ander gebied ontbreekt echter nog. Alle Angels zitten namelijk loei strak in hun vel en dat terwijl ‘plussize’ modellen, modellen met ‘echte’ maten, juist enorm in opkomst zijn! Wat ons betreft is dat een beetje achterhaald. Vooral omdat de lingeriegigant tegenwoordig ondergoed in de maten XS-XL verkoopt en de beha’s van maat A tot DDD lopen.

De Angels zelf zou het dan ook niet verbazen als er binnenkort een Angel bijkomt met een voller lichaam. De Poolse Jac Jagaciak zei: “I think the whole world is more open to plus-size models and I am sure at some point they will be ready for it.” Haar collega Elsa Hosk zou een plussize Angel ook met open armen ontvangen: We don’t know. I really hope so.”

Wij lopen graag even op de zaken vooruit door te fantaseren over wie die nieuwste Angel dan zou worden. Wellicht de wulpse Kate Upton, die ook al op de cover van Sports Illustrated Swimsuit Issue stond, of Robin Lawley, die voor datzelfde magazine heeft geposeerd in niks meer dan een bikini. Ook Jennie Runk is wat ons betreft een kanshebber. Zij scoorde voor H&M al een klus waarbij ze enkel in bikini model heeft gestaan.

  • Victorias Secret
    @victoriassecret: #TheNewestAngels working the in Times Square

(Beeld: www.instagram.com/victoriassecret)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties