0

romee strijd victorias secret angel 150In Nederland hebben we heel wat mooie dames in de rondte lopen getuige het aantal modellen afkomstig vanuit de lage landen die ingeschakeld worden voor de catwalk, campagnes en shoots in magazines. Doutzen Kroes is het meest bekend, mede omdat ze een deal heeft met Victoria’s Secret, maar nu lijkt een Nederlandse schone in haar voetsporen te treden.

De blonde Romee Strijd liep vorig jaar mee in de show van het lingeriemerk én had deze week een shoot met Victoria’s Secret. Opvallend is dat ze hiervoor engelenvleugels droeg, dat mogen in principe enkel de Angels, én dat de creative director van het merk de hashtag #angel plaatste bij een foto van Romee met de vleugels.

Bekijk de foto’s die gedeeld werden op social media hieronder!

  • tracy deleu romee strijd
    Creative director Tracy Deleu: "#thatsawrap amazing day with this #angel @romeestrijd and my #dreamteam @willdavidsonphoto @benoitmoeyaert @anariz1 #Xanthipi #victoriassecret @victoriassecret #dreamjob"
  • Tracy deleu 2
    Tracy Deleu: "#stunning @romeestrijd @willdavidsonphoto @anariz1 @benoitmoeyaert #Xanthipi #victoriassecret @victoriassecret"
  • Deze behind the scenes foto deelde Romee zelf
    Deze behind the scenes foto deelde Romee zelf

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties