0

1208180_279540165578562_1969779083_nHet is een powercouple zoals je ze niet vaak krijgt: Beyoncé en Jay-Z. Happily married, allebei een dijk van een carrière in de muziekindustrie, een prachtige dochter en genoeg geld op de bank om te doen en laten wat ze willen.

Jay-Z heeft het daarnaast op zichgenomen om de muziekindustrie te hervormen met zijn streamdienst Tidal. Volgens de geruchten gaat het alleen niet heel goed met de dienst en hij zou zelfs uit de top 700 downloads in de Apple Store zijn gevallen. Auw. Gelukkig heeft hij zijn prachtige vrouw en zijn rapkunsten nog. Er gaan namelijk geruchten rond dat Bey en Jay samenwerken aan een plaat en deze willen releasen via streamdienst Tidal.

De roddels zijn de wereld ingekomen door de hip-hop producer Detail. Hij werkte eerder al met de twee aan hun hit Drunk in Love en maakte onlangs bekend dat hij samen met ons favoriete koppel aan een nieuw project werkt. Op de vraag wat voor een project was dit zijn veelbelovende antwoord: “When you think of Jay and Bey together, you think ‘album.’ You should already know that”. Jeej!

  • Bey jay

(Beeld: www.instagram.com/officials_c_)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties