0

RUMOUR Welke celeb en fashionista is volgens geruchten zwangerZe speelde in een serie die menig meisje met een modehart een gat in de lucht liet springen. Vorig jaar trouwde ze met een acteur, die daarvoor al de nodige bekende vrouwen heeft gehad.

En nu is ze zwanger! Althans, dat zijn de geruchten. Blake Lively zou nog geen drie maanden in verwachting zijn. De Gossip Girl actrice en Ryan Reynolds trouwden vorig jaar en hebben hun kinderwens nooit onder stoelen of banken gestoken. Nu is het misschien zo ver.

Een insider onthulde aan Perez Hilton: “Het is overduidelijk dat Blake in verwachting is. We zijn ervan overtuigd dat ze afwacht totdat de eerste drie maanden voorbij zijn voordat er een officiële bekendmaking wordt gedaan. Blake heeft normaal maat 2 of 4 en houdt ervan haar lichaam te showen in strakke kleding, maar nu kiest ze voor meer loszittende outfits met draperieën.” Ook zou Blake al een lange tijd geen alcohol hebben gedronken.

Of het waar is, is nog maar de vraag. Een officiële woordvoerder van het stel ontkent de geruchten. Wij hebben Blake ook nog niet gespot in écht losse kleding, maar wie weet.

Blake Lively bij een premiere op 9 juli

Blake Lively bij een premiere op 9 juli

Blake Lively voor een shoot afgelopen mei

Blake Lively voor een shoot afgelopen mei

Blake Lively en Ryan Reynolds

Blake Lively en Ryan Reynolds

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties