0

RUMOUR Welk topmodel doet auditie voor de Fifty Shades filmNa het succes van het boek Fifty Shades Of Grey kon een film natuurlijk niet uitblijven. Er werd al veel gespeculeerd over wie de rol van Christian op zich zou nemen, maar er zijn natuurlijk ook genoeg andere leuke rollen in de film.

Nu gaat het gerucht dat Cara Delevingne te zien zal zijn in de on-screen versie van het sexy verhaal. Wat voor rol ze precies heeft, is nog even de vraag. Een bron onthult: “Cara’s agent has also been talking to Kelly Marcel, the screenplay writer, and, if needs be, a strong role will be written in for her.”

Natuurlijk gaat het nog om geruchten, maar helemaal vreemd zijn de verhalen niet. Cara is, na haar kleine rol in de film Anna Karenina, vrienden geworden met acteur Aaron Taylor-Johnson. En laat zijn vrouw Sam Taylor Johnson nou precies degene zijn die de regie doet bij Fifty Shades…

Als het hele verhaal waar blijkt te zijn, wordt het Cara’s derde filmrol. Naast Anna Karenina, zal Cara binnenkort ook te zien zijn in de film Kids In Love.

Cara Delevingne fifty shades of grey film 1

Cara Delevingne fifty shades of grey film 2 Cara Delevingne fifty shades of grey film 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties