0

VS 150We hebben ontzettend lang uitgekeken naar de Victoria’s Secret show die begin deze maand werd gehouden in Londen. We genoten volop van de prachtige modellen en de net zo mooie lingeriesetjes. Helaas vindt de parade maar eens per jaar plaats, maar daar wil de lingerieketen nu verandering in brengen.

Er wordt namelijk gesproken over een heuse zomereditie van de bekende Victoria’s Secret show. Niet in lingerie, maar in badkleding zullen de Angels dan over de runway struinen met natuurlijk de gigantische vleugels op hun rug. De locatie van de modeshow zal zelfs al bepaald zijn, het zonnige Puerto Rico, wat de lingeriemodellen vast geen probleem vinden om per roze privévliegtuig naar toe te worden gebracht.

Bij verschillende locaties op het eiland zijn al 428 hotelkamers gereserveerd door Victoria’s Secret. Als er inderdaad een Victoria’s Secret Swimsuit Fashion Show komt, is het nog maar de vraag of we het oude vertrouwde gezicht van Doutzen Kroes met haar killer body in een bikini over de catwalk kunnen zien paraderen. Als de geruchten over La Perla waar zijn, zullen we het met de andere Dutchies moeten doen en de prachtige Angels.

  • VS

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties