0

RUMOUR Victoria's Secret ontkent optreden One Direction bij showVan een Victoria’s Secret show wordt ieder jaar een groot spektakel gemaakt. Vorig jaar kregen Justin Bieber, Rihanna en Bruno Mars de eer om tussen de angels hun performance weg te geven.

Gisteren ging de geruchtenmachine aan dat One Direction een van de optredende artiesten zou zijn tijdens de volgende show van Victoria’s Secret. Het is ongetwijfeld een droom voor de boyband om te performen tussen de bloedmooie modellen, maar het lingerielabel ontkracht het gerucht. “The recent reports regarding One Direction appearing in the Victoria’s Secret Fashion Show are untrue,” aldus een woordvoerder van Victoria’s Secret.

Het lingeriemerk vertelt dat ze eind oktober pas bekend zullen maken wie er tussen hen in danst en zingt; tot die tijd staat er nog niets vast. We zijn in ieder geval heel benieuwd welke artiesten ze dit keer weten te strikken. Misschien krijgen we tegen die tijd te horen dat One Direction tóch een plaatsje krijgt op het podium? To be continued…

victoria's secret angels show ontkennen one direction

Victoria’s Secret show

one direction niet bij show victoria's secret rumour

One Direction

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties