0

kim kardashian victoria beckham 150Kim Kardashian stapt naar het schijnt 24 mei in het huwelijksbootje in Parijs en zou vorige week al haar ja-woord aan Kanye hebben gegeven in LA. Dit omdat ze anders niet in Parijs zouden kunnen trouwen. De grote vraag is nu wat Kim op haar huwelijk met haar rapper in Parijs gaat dragen.

Nu gaat het gerucht dat ze aan Victoria Beckham zou hebben gevraagd een trouwjurk te ontwerpen maar dat de voormalige Spice Girl en voetballersvrouw dit niet zag zitten en nee zei. “Kim was desperate to wear a VB dress for her big day but Victoria deals with the very A-list of the showbiz world, including royals, and doesn’t want to be dragged into the world of reality stars. She also doesn’t really do wedding dresses“, aldus een insider.

Gelukkig zijn er genoeg anderen gegadigden die wél dolgraag een trouwjurk voor Kim willen maken. De laatste tijd wordt ze opvallend veel met Olivier Rousteing van Balmain gespot en Kanye’s vriend Riccardo Tisci van Givenchy zal het vast ook helemaal niet erg vinden.

  • Kim Kardashian
    Kim Kardashian
  • Victoria Beckham
    Victoria Beckham

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties