0

sylvie meis daniel hartwich 150Linda de Mol was een groot succes op de Duitse televisie en nu is het Sylvie Meis die furore maakt op de beeldbuis van onze oosterburen. Maar het gerucht gaat nu dat Sylvie misschien haar baan gaat verliezen.

Sylvie’s co-presentator van Let’s Dance, Daniel Hartwich, zou helemaal klaar zijn met de Hollandse en de spanningen tussen de twee zouden hoog zijn opgelopen. Als ze bezig zijn met opnames voor de dansshow, dan repeteren ze op donderdag altijd zodat Sylvie beter uit haar woorden komt in het Duits. Maar collega Daniel vindt het tijdverspilling en heeft er geen zin meer in. Sinds vorige week wordt er alleen nog even kort het programma doorgesproken op vrijdag net voor de live show.

Afgelopen zaterdag stak de Duitse presentator het niet onder stoelen of banken dat hij zijn vrouwelijke collega niet zo mag. Tegen een kandidate van Deutschland Sucht Den Superstar zei hij: “Je bent blond en spreekt slecht Duits. RTL zal vast een baan voor je vinden.” Tja, wat zouden die woorden nou kunnen betekenen?

Het contract van Sylvie bij het Duitse RTL loopt in 2015 af. Er staan nog geen dingen vast, maar er zouden wel al gesprekken zijn over een eventuele verlenging.

  • sylvie meis en daniel hartwich
    Sylvie en Daniel Hartwich
  • sylvie
  • sylvie en collega

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties