0

150De geruchtenmolen rondom Beyoncé en hubby Jay-Z is weer flink aan het draaien. Beyoncé gaf laatst een flinke hint weg op haar Instagram, met een foto waarop te zien is dat ze ingegraven is en een enorme zand baby bump heeft.

De hele wereld lijkt in rep en roer en alle ogen zijn weer gericht op Beyoncé’s buik. Het stel is sinds kort weer in Amerika, want de Carters waren heerlijk aan het genieten van een vakantie in Thailand en Cambodja. Jay-Z had zijn basketbalwedstrijdjes moeten missen en daarom besloten het koppel met z’n tweetjes de wedstrijd van de Brooklyn Nets bij te wonen. Tijdens de wedstrijd glunderde de zangeres van oor tot oor en keek ze elke keer super verliefd naar haar Jay-Z. Beyoncé droeg ook nog eens een zeer opvallende look, waarmee ze misschien wel haar zwangerschap mee wilde verdoezelen.

Ze was van top tot teen gehuld in een zwarte look en droeg een lange zwarte jas over haar outfit heen. Tijdens de basketbalwedstrijd hield ze deze jas ook de hele tijd aan. Tijd zal natuurlijk uitwijzen of de ex-Destiny’s Child member in verwachting is van haar tweede kindje. Ga er maar vanuit dat als de geruchten waar zijn, de onthulling niet aan je voorbij zal gaan.

Bekijk het kiekje dat Jay-Z op zijn instagram zette hieronder.
Benieuwd naar de totale look van Queen B? Kijk dan hier!

  • 500

(Beeld: www.instagram.com/officials_c_)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties