0

gigi hadid kendall jenner lewis hamilton 640Gigi Hadid en Kendall Jenner kenden elkaar al omdat ze in dezelfde buurt woonden maar nu dat de dames allebei succesvolle modellen zijn, zijn het BFF’s geworden. Zal daar nu verandering in komen?

Diverse media melden namelijk dat zowel Gigi Hadid als Kendall Jenner een oogje heeft op autocoureur Lewis Hamilton (ex van Pussycat Doll Nicole Scherzinger). Na een verschijning op het Cannes Film Festival te hebben gemaakt, gingen Gigi en Kendall door met hun vriendinnen naar Monaco om daar een wedstrijd van Lewis bij te wonen.

Gigi zou tijdens het AmFAR gala een paar dagen eerder al met Lewis te zijn gespot terwijl ze het gezellig hadden met elkaar, en bij de wedstrijd scheen ook Kendall om de coureur te hebben gedarteld én gespot te zijn met zijn gouden ketting. Daarnaast zou mama Kris Jenner graag hebben dat Kendall met Lewis aanpapt: ze vindt hem een goede lover voor haar dochter.

Vooralsnog lijkt er nog geen kwaad bloed te zijn tussen Gigi en Kendall, dus het kan zo maar zijn dat één van de twee daadwerkelijk verliefd is op Lewis en de ander niet óf dat ze allebei gewoon vrienden met hem zijn.

Bekijk hier foto’s van Kendall en Gigi met Lewis!

(Beeld: www.instagram.com/gigihadid)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties