0

Khloe Kardashian  at The Hollywood Repor....De scheiding met Lamar Odom is nu officieel aangevraagd, maar Khloe Kardashian lijkt niet echt behoefte te hebben aan een rustig single leventje. De realityster is meteen weer aan het daten geslagen en de vraag is alleen; is dat wel een goed idee?

De mannenkeuze van Khloe laat namelijk nogal wat te wensen over, want once again lijkt ze te vallen voor een ‘bad boy’. Zo werd ze nog op dezelfde dag dat ze de scheiding aanvroeg, gespot met honkballer Matt Kemp terwijl ze naar de gym reden. Ook deelde de sporter een foto op Instagram van een kerstboom en laat dat nou net het exemplaar zijn dat ook bij de Kardashians thuis staat.

Natuurlijk sloeg de geruchtenmachien meteen op hol. Matt, die eerder een relatie had met Rihanna, zou namelijk zijn ex Felisha Terrell bedreigd, gestalkt en mishandeld hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de honkballer nog meer op zijn kerfstok staan; hij was namelijk ook niet echt vies van drugs.

Krijgt iemand anders ook spontaan een déjà vu bij dit verhaal? Wij hopen maar dat Matt geleerd heeft van zijn fouten en dat Khloe niet opnieuw voor de charmes van een ‘foute’ man valt.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Matt Kemp

Matt Kemp

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties