0

TYRA BANKS  2005 VICTORIA'S SECRET FASHION SHOWTyra Banks heeft een aantal mooie dingen op haar CV mogen zetten. Zo was ze de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die op de cover stond van de badpakkeneditie van Sports Illustrated en de Victoria’s Secret-catalogus, liep ze van 1997 tot 2005 op de catwalk voor Victoria’s Secret, had ze een eigen talkshow en presenteert ze Amerika’s Next Top Model.

Het meest bekend is Tyra geworden door haar runway-werk voor Victoria’s Secret en je kunt je dus wel voorstellen dat ze een speciale band voelt met het lingeriemerk. En nu daar een televisiespecial over wordt gemaakt en zij niet is gevraagd, is ze volgens een insider dan ook niet zo pleased. ”Ze had het geweldig gevonden om op de catwalk te verschijnen, maar het merk weigerde haar ondanks hun lange verbintenis. Tyra is woedend en zegt nooit meer iets te willen doen voor Victoria’s Secret.”

Oei! Toch heeft het merk volgens ons best een logische verklaring aan het supermodel gegeven. Ze zouden namelijk gezegd hebben dat de kijkers liever de Angels van nu zien in plaats van die van vroeger.

”Tyra wil er overigens niet te veel aandacht aan besteden, maar ze is duidelijk niet blij”, vertelt de ingewijde. Tsja, afgewezen worden is natuurlijk nooit leuk, maar je kunt ook overdrijven. Wat vind jij van Tyra’s reactie?

  • TYRA BANKS  2005 VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW
    Tyra Banks op de catwalk van Victoria's Secret

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties