0

Miranda kerrVorige week ging het gerucht rond dat er iets moois aan het ontstaan was tussen Tom Cruise en Lindsay Lohan en zouden zij hevig aan het daten zijn geslagen. Deze rumour werd snel aan de kant geschoven, want nu zal de acteur met een topmodel aan het afspreken zijn.

De 52-jarige Mission Impossible acteur zal nu zijn oog hebben laten vallen op Miranda Kerr, sinds dat de twee elkaar leerden kennen in november. Het topmodel werd eerst nog gelinkt aan één van Tom zijn goede vrienden James Packer, maar nu dat definitief over is kan de ex van Katie Holmes aan niemand anders meer denken.

Cruise verblijft op dit moment in Londen voor de opnames van alweer het vijfde deel van de Mission Impossible reeks en daar zouden de twee in het geheim afspreken. Als de Australische beauty niet in het land is, zullen ze lange telefoongesprekken met elkaar voeren. Niet zo gek dat Tom op Miranda is gevallen, haar schoonheid en haar leuke Down Under accent zullen de doorslag hebben gegeven.

Sinds zijn scheiding twee jaar geleden van Katie Holmes is de acteur aan veel vrouwen gelinkt, maar heeft sindsdien geen serieuze relatie meer gehad. De Scientology-kerk zou aardig in zijn nek hijgen om zo snel mogelijk opnieuw in het huwelijksbootje te stappen en wie weet kan dat zomaar met Miranda Kerr zijn.

  • BP_25045555
  • BP_23607539

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties