0

Sylvie nieuwe liefdeVan de week bereikte ons het happy news dat Sylvie Meis weer helemaal in love is. Sylvie zou opnieuw de liefde hebben gevonden in clubeigenaar Marice Mobetie. Maar, nu blijkt dat de nieuwe vlam van de blonde beauty niet zo’n lieverdje is als iedereen gehoopt had.

Maurice Mobetie heeft zijn strafblad niet te danken aan het feit dat hij het hart van onze Sylvie zou hebben gestolen, maar wel vanwege agressief gedrag. Maurice, die door zijn vrienden liefkozend Momo wordt genoemd, zou in 2009 een bezoeker van zijn nachtclub in Zwitserland te lijf zijn gegaan. De bezoeker viel de clubeigenaar aan met pepperspray waarop Momo hem aanviel met bierflesjes en hem zou hebben geschopt. Tenminste, dat meldt het Zwitsere Blick.

In 2013 werd Maurice voor dit incident veroordeeld tot vijftien maanden voorwaardelijk en daarnaast moest hij een boete betalen van 11.277 euro. Toch verklaarde Momo in de rechtbank de bezoeker niet te hebben aangeraakt en dus nooit iemand te hebben mishandeld.

Hopelijk zal dit de love birds niet in de weg staan…

  • Sylvie Meis

www.instagram.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties