0

On11015663_423690181142049_85997737_ndanks dat Sylvie Meis flink wat tegenslagen heeft gehad op liefdesgebied, gaat ze niet bij de pakken neerzitten en hoopt dat ze ooit nog ‘the one’ aan de haak slaat. Nu schijnt dat de presentatrice een nieuwe vlam heeft…

Het gaat om de Zwitserse clubeigenaar Maurice Mobetie, a.k.a. Momo. Er zijn verschillende foto’s van het stel online opgedoken. Afgelopen zaterdag zou Momo samen met Sylvie vanaf Hamburg naar Zürich zijn gevlogen waarna de twee naar één van zijn tenten genaamd Club Flamingo gingen met vrienden. Daar is een foto van het stel gemaakt terwijl Momo Sylvie vast heeft.

De zondag brachten Sylvie en Momo door in het Hilton hotel waar ze samen lang lunchten. “Ze hadden het heel gezellig met elkaar”, aldus een ooggetuige aan het Zwitserse blad Blick. “Het was duidelijk dat ze een stel zijn. Ze konden hun handen niet van elkaar afhouden en knuffelden erop los.” De zoon van Momo was ook aanwezig bij de lunch en het schijnt dat Sylvie goed met hem op kon schieten. “Ze heeft de hele tijd met hem gespeeld.” Ook is de Whatsapp profielfoto van Momo uitgelekt: hierop is te zien dat hij Sylvie in zijn armen heeft.

Of de twee ook daadwerkelijk een relatie hebben, is nog maar de vraag. Het kan ook zijn dat ze goede vrienden zijn maar de Whatsapp profielfoto van Momo doet toch iets anders vermoeden… Wij hopen in ieder geval dat Sylvie een nieuwe liefde heeft gevonden en dat ze een gelukkige tijd tegemoet gaat!

Nieuwsgierig naar de kiekjes? Bekijk die hier

(Beeld: www.instagram.com/1misssmeis)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties