0

sylvie meis luis medina abascal vriend 150Single Sylvie Meis geniet met volle teugen van haar leven en straalt non stop. Zo’n prachtige verschijning trekt vanzelfsprekend de nodige aandacht van mannen maar nu gaat het gerucht dat Sylvie niet langer meer alleen door het leven gaat.

De presentatrice zou haar hart hebben gegeven aan een Spaanse edelman genaamd Luis Medina Abascal. Een aantal maanden geleden was Sylvie in Madrid voor een controle in het ziekenhuis vanwege de borstkanker die ze vijf jaar geleden had en nadat zij schoon werd verklaard, ging ze met vriendinnen eten in een restaurant. In dat restaurant kwam ze Luis tegen en na een gezellig gesprek besloten ze de dag daarna samen lunchen. Sindsdien zijn ze elkaar niet meer uit het oog verloren.

Waarom we het nu, vier maanden later, pas weten? Luis Medina Abascal is een graaf en in de wereld van de adel wordt natuurlijk niet aan kiss and tell gedaan. Nu dat Luis haar zou hebben voorgesteld aan zijn moeder en naaste familie, is het tijd om de relatie naar buiten te brengen volgens de Telegraaf.

Als je op Sylvie’s Facebook pagina kijkt, dan zie je een foto van haar en met Luis voorbijkomen tijdens het ByDanie event op Ibiza. Sylvie ziet er heel blij uit en we hopen dan ook dat ze dan ook écht het geluk heeft gevonden met deze Spaanse graaf!

Bekijk de foto hieronder!

  • shooting
    "Grazia Shooting @ Ibiza mit Leontine Borsato, Xelly Cabau, Danie Bles, Luis Medina Abascal"

www.facebook.com/SylvieNEWS

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties