0

11024179_681532958659525_284897823_nDoutzen Kroes en Sunnery James lijken het perfecte leven te hebben: twee prachtige kids, een luxe leventje en een goede carriere. Toch gaat een relatie, net als bij iedereen, niet altijd over rozen en Privé beweert dat het niet zo goed gaat tussen de twee…

Volgens Evert Santegoeds van Privé hadden de twee laatst tijdens hun vakantie in Miami iets uit te praten. De geruchten gaan namelijk dat Sunnery tijdens een verblijf in Oostenrijk het ‘iets te gezellig had met een studente’. Sunnery was daar vanwege opnames van De Winter Voorbij en schijnt daar aangepapt te hebben met een Amsterdamse studente.

Het management van Doutzen zegt dat het niet waar is en ook de dame in kwestie ontkent. “Ja, ik was in Kirchberg en ja, ik heb Sunnery James daar ontmoet. We hebben wat gedronken in een bar die Schatzi heette. Nou, dat was het. Een gesprek van een paar minuten”, aldus de Amsterdamse studente tegen Privé.

Sunnery en Doutzen lijken zich niet echt druk te maken over de roddel, getuige de foto die de DJ zojuist op Instagram plaatste. Bekijk deze hieronder!

  • Goodmorning! What's the news today?
    Sunnery: "Goodmorning! What's the news today?

(Beeld: www.instagram.com/doutzen)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties