0

Kylie en Kendall 640Woah! Groot nieuws in de wereld van reality tv shows… Voor alle fans: je moet het misschien in de toekomst zonder Kendall en Kylie doen. De twee zijn opgegroeid voor de camera en danken hun bekendheid aan Keeping Up With The Kardashians. Toch zouden de twee jongste zusjes van plan zijn om de serie te verlaten.

Kendall en Kylie zouden zich steeds meer bewust van hun populariteit zijn en willen ieder hun imperium op eigen houtje uitbreiden. Een bron vertelt aan RadarOnline: “Hoewel ze nog steeds onder contract staan, hebben ze toch het plan om de show zo snel mogelijk te verlaten. Vooral Kylie wil zich losmaken van de huidige verhaallijn – die over Caitlyn Jenner – en op eigen houtje verder. De transformatie van Caitlyn is voor zowel Kendall als Kylie heel zwaar geweest en ze vinden het vervelend om hier op televisie over te moeten praten.”

Voor velen zou een reality wereld zonder Kylie en Kendall ondenkbaar zijn. Daarom wordt er nu al gespeculeerd over een spin-off van KUWTK. Kylie heeft al vaker aangegeven dat ze voor altijd op televisie wil blijven, dus wie weet…

  • Kylie en Kendall 640

(Beeld: www.pacsun.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties