0

Sylvie Meis in the dance show Let's DanceWe kennen ondertussen allemaal de verhalen tussen Sylvie en Sabia wel. Echter is Touriya Haoud er als een derde musketier bijgekomen en wil zij Sylvie nu ook het leven zuur maken.

Volgens een bron van de Telegraaf gaat het zelfs zo ver dat Sabia en Touriya de handen ineen zouden hebben geslagen om hun missie te voltooien. De twee zouden hebben overlegd via Twitter. ”Maar dat heeft zich nu buiten het bereik van andermans oren via de telefoon voortgezet. En daar kan voor Sylvie niets goeds uit voortkomen”, vertelt de ingewijde. ”Ze kan haar borst natmaken.”

Echter blijft het niet bij de telefoon, want de twee ex-BFF’s van Sylvie plannen al reisjes naar Hamburg om ‘eens lekker bij te kletsen’. Volgens de bron is dit ook allemaal niet gek. ”Sabia heeft zich in Duitsland gehaat gemaakt en wordt op straat nagewezen. Waar zij baat bij heeft, is dat er zo snel mogelijk verhalen over Sylvie de wereld in geholpen worden zodat zij er weer wat beter van afkomt. Zelf heeft ze alles wat zij over Sylvie weet al een keer in Bild gespuid. Daarover kreeg zij woorden met Rafael en daarna hebben we haar nooit meer gehoord.”

Gelukkig is Sylvie niet zo onder de indruk van haar samenspannende ex-vriendinnen. ”Ze doen maar. Ik ben nergens bang voor. Ik heb niemand iets gedaan.”

  • Sylvie van der Vaart - Meis
    Sylvie en Touriya
  • Sylvie en Sabia
    Sylvie en Sabia

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties