0

150 Jimmy WooVanavond was de aftrap van Amsterdam Fashion week met onder andere de show van Cleas Iversen, outfits van Iris van Herpen en de Zalando Blogger awards. Met zo’n begin belooft het een kick ass fashion week te worden en ook met de shows voor de rest van de week moet dat haast wel.

Maar niet alleen de shows zijn helemaal hot tijdens deze modeweek, ook de after party’s zijn must see events. Zo heeft Ilja Visser morgen eerst haar fashion show Ready to Fish wat natuurlijk een groot feest wordt, om dit feest vervolgens door te zetten bij de Jimmy Woo op de afterparty van Ready to Fish en jij bent uitgenodigd! Alle ILFN lezeressen zijn vanaf 23.00 van harte welkom om dit feestje mee te vieren en het zal tot 04.00 duren.

Sowieso is de Jimmy Woo een toplocatie om een goed fashion feestje te bouwen, maar dat is niet het enige waarom je morgen avond daar een drankje en een dansje moet komen doen. De kans is groot dat er namelijk twee internationale sterren na hun optreden op het North Sea Jazz Festival ook nog even langskomen in de Jimmy.

De celebs wie dat zijn blijft nog even een verrassing, maar helemaal de moeite waard om dus sámen met hen nog een dansje te wagen op Blurred lines.

  • PDT x RTF LINE UP FLYER

www.jimmywoo.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties